Instalacija

Jednostavna i brza instalacija

IC paneli su vrlo jednostavni za postavljanje.
Zaboravite sve nevolje teško izvodljivog i skupog razvođenja toplovodnih cijeva, ožičenja, instalacija radijatora, bojlera, kotlova, cisterni itd. Zaboravite “potrošen” a dragocjen prostor na plinske bojlere, uljne kotlove, cisterne isl.

instalacija

IZRAVNA USPOREDBA – PROVJERITE

KLASIČNO GRIJANJE

EKO-PANEL GRIJANJE

1.Gubici energije zbog dužine cjevovoda u prostorijama 1.Eliminacija gubitka energije zbog dužine toplovodnih instalacija
2.Gubitak energije u kotlovnici 2.Eliminacija gubitka energije u kotlovnici
3.Emisija CO2 3.Nema CO2 emisije
4.Zidovi su hladniji od zraka u prostoriji pa se javlja vlaga u zidovima (a potom i plijesan)- 4.Zidovi su topliji od zraka u prostoriji. Vlaga u zidovima je svedena na minimum. Smanjuje se rizik od plijesni.

-Bez troškova servisiranja i održavanja

-Bez buke i ikakvih mirisa (napr.lož-ulja)

5.Neravnomjerna raspodjela topline (temperaturne razlike u prostoru) 5.Ravnomjerno rapoređena toplina.
6.Potrebna kotlovnica 6.Nije potrebna kotlovnica. Dobivate slobodnu prostoriju.
 Z. Temperatura zida 14*C   Z. Temperatura zida 21*C

IC paneli su lagani, tanki, energetski učinkoviti jednostavni za instalaciju i uporabu.
Drugim riječima, dizajnirani su prema vašoj mjeri. Njihova lagana karbonska vlakna te aluminijski okvir omogućuju vam prilagodbu vašim osobnim potrebama i željama.
Brzo i jednostavno se montiraju na zid ili strop, a mogu se integrirati i u “spušteni” strop.
U slučaju da želite implementirati cjelovit sustav IC grijanja u vašem domu preporučamo konzultirati kvalificiranog električara koji će ih biti kadar uklopiti u postojeće strujne krugove u vašme domu ili uredu.

Chart_06Sa našim proizvodima instalacija grijanja postaje lako uklopljiva poput instalacije nove rasvjete. Infracrveni paneli mogu biti instalirani i u vašoj kupaonici. Uvelike otklanjaju vlagu te smanjuju mogućnosti pojavljivanja plijesni.
Napomena – molimo osigurati da su vaši paneli instalirani u skladu sa spojnim propisima koji određuju udaljenosti između niskonaponskih električnih uređaja i izvora vode.

Za naše proizvode nudimo profesionalne i pouzdane usluge instalacije (zasad usluga dostupna u Zagrebu, a uskoro u cijeloj Hrvatskoj).
Naši električari su u potpunosti osposobljeni i visoko kvalificirani.
Obratite nam se sa povjerenjem.